Ricardo Ophof

Ricardo Ophof

Orthodontist

Maak kennis met je behandelaar

GDC number: 176917

Contact

Orthodontistenpraktijk Veghel Stadhuisplein 47 5461 KP, Veghel, NL Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Call
Instagram

Openingstijden

Maandag8:00 - 17:00
Dinsdag8:00 - 17:00
Woensdag8:00 - 17:00
Donderdag8:00 - 17:00
Vrijdag8:00 - 17:00
Zaterdaggesloten
Zondaggesloten

Biografie

Wil jij een stralend en gezond recht gebit? Wij staan iedere dag klaar met een ervaren team om de beste orthodontische zorg voor onze patiënten te leveren. Wij behandelen patiënten van iedere leeftijd. Wij zijn al twee jaar het grootste Invisalign behandelcentrum van Europa. Wil je graag weten wat wij voor je kunnen betekenen? Kom ons dan bezoeken in Veghel. Wij doen alles voor die stralende lach! Tot snel! .

Voorlichting

Centre of Excellence voor Invisalign
Diamond Apex provider

Organisaties

Nederlandse Maatschappij tot Bevordering der Tandheelkunde (NMT)
Vereniging van Orthodontisten (VvO)
European Orthodontic Society (EOS)
American Association of Orthodontists (AAO)
European Aligner Society (EAS)

Verzekering geaccepteerd

Netpoint Factoring heeft contracten met de meeste verzekeraars, waarbij geregeld is dat de facturen eerst betaald worden door de zorgverzekeraar. Deze declareert dan het eventuele restantbedrag bij jou van een digitale declaratie. Op de website www.uwdeclaraties.nl heb je 24 uur per dag, 7 dagen per week inzage in al je declaraties en je betalingsoverzicht en kun je nota’s downloaden. Voor vragen of verzoeken kun je ook www.uwdeclaratie.nl raadplegen. Je kunt inloggen met een wachtwoord of met een declaratienummer. Je kunt ook een e-mailbericht sturen naar reactie@netpointfactoring.nl of bellen naar 0416-541509. Ook voor het treffen van een betalingsregeling kun je contact opnemen met Netpoint Factoring B.V.

Andere locaties

Loading...