Teenager smiling with straight teethTeenager smiling with straight teeth - UK

invis is
4.5 miljoen glimlachen
en het worden er steeds meer.1

invis is
ondersteuning van begin tot eind voor uw kind.

Predictable movement

Voorspelbare beweging

Wanneer u uw kind een nieuwe glimlach geeft, zijn precisie en voorspelbaarheid van vitaal belang. De doorzichtige beugels van Invisalign® zijn gemaakt van SmartTrack™ materiaal, dat meer voorspelbaarheid in de tandbeweging2 levert in zowel eenvoudige als in complexe gevallen.

More comfort<

Meer comfort3

De doorzichtige beugels van Invisalign® worden op maat gemaakt voor het gebit van uw kind. Door de comfort3 passen ze in elke levensstijl, tieners kunnen hierdoor doorgaan met sporten en andere hobby's.

every step

Deskundige hulp bij elke stap

Invisalign® behandelaars helpen uw kind in elke fase van het proces.

Bekijk de video hieronder om de voordelen met Invisalign® voor tieners te zien, uitgelegd door onze Invisalign® behandelaars.

Invisalign

Hoe het werkt

Met de persoonlijke zorg van de behandelaar die u vertrouwt en de digitale tools om de behandeling bij elke stap te volgen, kunnen we garanderen dat uw kind van begin tot eind tevreden en vol vertrouwen de behandeling zal doorlopen.

4 stappen naar de nieuwe glimlach van uw kind:

icon

Voer een Smile Assessment uit voor uw kind, om na te gaan of hij/zij in aanmerking komt voor de behandeling. Daarna kunt u gemakkelijk de juiste Invisalign® behandelaar vinden met behulp van onze tool 'Vind een Invisalign® behandelaar.' Plan dan een afspraak met de behandelaar voor een eerste consultaat.

icon

Tijdens uw eerste consultaat kan uw Invisalign® behandelaar digitale 3D-beelden van het huidige gebit van uw kind tonen.9 Daarna zal hij of zij de ClinCheck®-software gebruiken om de weg naar de glimlach van uw kind vanaf het allereerste begin in kaart te brengen. Uw kind kan zich niet alleen een recht gebit voorstellen, maar het ook zien.

icon

De op maat gemaakte transparante aligners van uw kind worden bij hun Invisalign® behandelaar afgeleverd voor de eerste aanpassing. Ze krijgen dan een serie aligners om elke dag te dragen en thuis om de 1-2 weken te verwisselen. U en uw kind zullen de voortgang kunnen volgen via de My Invisalign™-app met Invisalign® Virtual Care.4 Uw kind zal ook gepersonaliseerde zorg blijven ontvangen met bezoeken aan hun Invisalign® behandelaar om de 6-8 weken, om de voortgang te controleren en nieuwe aligners te ontvangen.

icon

De glimlach van uw kind zal veranderen, en nu is hij gemakkelijker dan ooit te onderhouden. Vivera™ retentiebeugels worden bijgeknipt op basis van de tandvleeslijn van elke patiënt om het maximum aan comfort en esthetiek te bieden.


Child smiling wearing clear aligners Invisalign Smiling teenager wearing clear aligners

invis is
het normale leven door laten gaan.

 
Clear aligner lower piece

Eten in alle vrijheid

De doorzichtige beugels van Invisalign® zijn gemakkelijk uitneembaar, dus uw kind hoeft zijn favoriete eten niet over te slaan. Ze kunnen gemakkelijk een goede mondhygiëne handhaven door hun tanden normaal te poetsen. Maakt u zich zorgen dat uw kind zijn clear aligners verliest? Geen zorgen. Als dat het geval is, zal de behandelaar een nieuwe set aligners opsturen.

 

Girl boxing icon

Passend bij hun levensstijl

De doorzichtige beugels van Invisalign® zijn helder en comfortabeler3, zodat uw kind tijdens het corrigeren van zijn tanden de dingen kan blijven doen die hij/zij leuk vindt, zoals sporten of een muziekinstrument bespelen. Ze zijn onopvallend en gemakkelijk om te dragen voor de aanbevolen 22 uur per dag.

Icon with girl smiling looking at her aligner

Een zelfverzekerde lach

De doorzichtige beugels van Invisalign® zijn bijna onzichtbaar. Soms zien mensen niet eens dat het gebit van uw kind gecorrigeerd wordt, dus ze kunnen tijdens de hele Invisalign® behandeling vol vertrouwen blijven lachen.

 

Dentist appointment icon

Behandeling op hun voorwaarden

Met de Invisalign® behandeling komen spoedbezoeken bijna 80% minder vaak voor dan met traditionele beugels en draden.6 Het is ideaal voor ouders en tieners met een druk leven.

Less time in treatment

Minder tijd in behandeling

De doorzichtige beugels van Invisalign® zetten tanden sneller recht dan een beugel5, zodat uw kind minder tijd kwijt is aan de behandeling en meer tijd heeft om van zijn glimlach te genieten.


Father and son smiling - Invisalign UK Father and son smiling - Invisalign UK
 

invis is investeren in de glimlach van uw kind

  • De kosten van een Invisalign® behandeling worden bepaald door de Invisalign® behandelaar van uw kind, op basis van zijn/haar specifieke behoeften.
  • De rechtere glimlach van uw kind kan betaalbaarder zijn dan u denkt, soms met gratis Invisalign® consultaties of verschillende betalingsplannen.
  • Veel tandartsverzekeringen dekken tegenwoordig Invisalign® behandelingen - vraag bij uw zorgverzekeraar na of uw polis uw kind dekt.
  • U kunt bij u in de buurt zoeken naar een Invisalign® behandelaar via de tool 'Vind een Invisalign® behandelaar' en u kunt dan contact met hen opnemen voor een schatting van de kosten voordat u met de behandeling begint.

Vind een Invisalign® behandelaar

Traditionele beugels versus doorzichtige beugels voor kinderen en tieners

Tegenwoordig zijn er veel verschillende opties om tanden recht te zetten voor kinderen en tieners, waarbij de traditionele beugel voor tieners de bekendste methode is. Hoewel traditionele beugels doeltreffend zijn om kleine tot ernstige afwijkingen van het gebit te verhelpen, kunnen zij ongemak veroorzaken omdat de draden kunnen breken en letsel kunnen veroorzaken. De traditionele metalen beugels vallen ook erg op tegen het wit van de tanden van een kind.

De onderstaande vergelijkingstabel kan u helpen om de juiste beslissing te nemen voor de glimlach van uw kind. Bekijk hoe de voordelen van de Invisalign® behandeling voor uw kind/tiener zich verhouden tot die van een metalen beugel en andere doorzichtige beugels.

Gemaakt van SmartTrack™ materiaal voor beter voorspelbare tandbewegingen.3
Voortdurende verzorging dankzij de optie voor controle op afstand met de Invisalign® Virtual Care tool.4
Geen spoedafspraken vanwege gebroken draden
Vrijwel onzichtbaar voor een beter zelfbeeld
Gemakkelijk uit te nemen voor eten, drinken en flossen
Persoonlijke consultaties met de Invisalign® behandelaar die u kiest en vertrouw.
Gemaakt van traditionele beugels en draden6
Bijgeknipt op de tandvleeslijn van uw kind voor optimaal comfort en uiterlijk.
Een blauwe stip op de aligners om uw kind te helpen op koers te blijven.
Invisalign doorzichtige beugels
icon checkbox
icon checkbox
icon checkbox
icon checkbox
icon checkbox
icon checkbox
icon checkbox
icon checkbox
Traditionele beugel
icon checkbox
Andere doorzichtige beugels
icon checkbox
icon checkbox
icon checkbox
Meer vergelijkingen bekijken

Invisalign® doorzichtige beugels zijn op maat gemaakt voor de unieke glimlach van uw kind

Icon aligner for powerful yet gentle

De functie madibular advancement corrigeert overbeet bij kinderen terwijl de tanden worden rechtgezet. Precision wings bewegen geleidelijk de onderkaak met de juiste hoeveelheid kracht om de beet en het uiterlijk van de kin te verbeteren.

Girl smiling while studying with her clear aligner

De geavanceerde materialen van medische kwaliteit die worden gebruikt om Invisalign® doorzichtige beugels en retentiebeugels te maken, worden geselecteerd op basis van hun eigenschappen en veiligheidsclassificatie.

Grondige tests en FDA-goedkeuringen wijzen uit dat ons SmartTrack™-materiaal geschikt is voor langdurig gebruik.

Een hoogwaardige behandeling om de tanden van uw kind recht te zetten.

Icon: clear aligner shape

De doorzichtige beugels van Invisalign® oefenen de juiste kracht uit in de juiste richting, dankzij SmartForce™ attachments. Dit zijn kleine, tandkleurige vormen die voor of tijdens de behandeling aan de tanden van uw kind kunnen worden bevestigd, afhankelijk van de situatie. Het zijn als kleine handvatten en ze geven onze aligners iets om zachtjes op te duwen.

How to wash your clear aligners: Invisalign benefits UK Take care of your clear aligners - how to wash them

Gunstig voor de orale gezondheid van de patiënt

Invisalign® patiënten kunnen genieten van een betere mondgezondheid tijdens de behandeling, vergeleken met patiënten die behandeld worden met vaste apparaten.7

align

Gemakkelijker reinigen

De doorzichtige beugels van Invisalign® zijn gemakkelijk uitneembaar, dus uw kind kan normaal blijven poetsen en flossen.

align

Gezonder gebit en tandvlees

Als de tanden van de patiënt goed zijn uitgelijnd, past het tandvlees er beter omheen, wat leidt tot een betere parodontale gezondheid dan bij patiënten die met een traditionele beugel worden behandeld.

Luister naar wat Sarah te zeggen heeft over de Invisalign® behandeling van haar kind

Invisalign

Loading...