Ricardo Ophof

Ricardo Ophof

Orthodontist

Maak kennis met je behandelaar

GDC number: 176917

Contact

Orthodontistenpraktijk Veghel Stadhuisplein 47 5461 KP, Veghel, NL Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon 0413343705
Instagram

Openingstijden

Maandag8:00 - 17:30
Dinsdag8:00 - 17:30
Woensdag8:00 - 17:30
Donderdag8:00 - 17:30
Vrijdag8:00 - 17:30
Zaterdaggesloten
Zondaggesloten

Biografie

Voor een stralend, gezond en recht gebit staat Ortho Veghel voor jou klaar! Met een team van ervaren collega’s bieden wij de beste orthodontische zorg voor onze patiënten. Onze manier van werken is vernieuwend en innovatief, namelijk met de clear aligners van Invisalign. Hiermee maken wij een unieke lach op een persoonlijke manier, zonder dat iemand ziet dat je een beugel draagt. Ons doel is dat wij onze patiënten niet alleen trots maken aan het einde van de behandeling, maar gedurende de gehele behandeling zetten wij ons in voor de patiënt. Bij Ortho Veghel draag je geen beugel, maar draag je zelfvertrouwen, eigenwaarde en trots! Al twee jaar zijn wij het grootste Invisalign behandelcentrum van Europa en het enige center of Excellence van Invisalign in de wereld. Door onze ervaring bieden wij de beste en meest efficiënte zorg voor de patiënt zodat wij op afstand monitoren en je daardoor maar een keer per 3 maanden naar de praktijk hoeft te komen. Wil je graag weten wat wij voor je kunnen betekenen? Kom ons dan bezoeken in Veghel. Wij doen alles voor die stralende lach! Tot snel!

Voorlichting

Centre of Excellence voor Invisalign
Diamond Apex provider

Organisaties

Nederlandse Maatschappij tot Bevordering der Tandheelkunde (NMT)
Vereniging van Orthodontisten (VvO)
European Orthodontic Society (EOS)
American Association of Orthodontists (AAO)
European Aligner Society (EAS)

Verzekering geaccepteerd

Netpoint Factoring heeft contracten met de meeste verzekeraars, waarbij geregeld is dat de facturen eerst betaald worden door de zorgverzekeraar. Deze declareert dan het eventuele restantbedrag bij jou van een digitale declaratie. Op de website www.uwdeclaraties.nl heb je 24 uur per dag, 7 dagen per week inzage in al je declaraties en je betalingsoverzicht en kun je nota’s downloaden. Voor vragen of verzoeken kun je ook www.uwdeclaratie.nl raadplegen. Je kunt inloggen met een wachtwoord of met een declaratienummer. Je kunt ook een e-mailbericht sturen naar reactie@netpointfactoring.nl of bellen naar 0416-541509. Ook voor het treffen van een betalingsregeling kun je contact opnemen met Netpoint Factoring B.V.
Loading...