Emmanuel Dumu

"De mogelijkheid om klasse II en III elastieken te gebruiken, evenals vleugels met Invisalign aligners, betekent dat 99% van de malocclusies waarvoor groei nodig is, kunnen worden opgelost."

Emmanuel Dumu is van mening dat transparante aligners van Invisalign de beste behandelingsoptie zijn voor al zijn patiënten (volwassen en jonger) en voor hemzelf als orthodontist.

Op de vraag waarom hij zou aanbevelen om elke groeiende patiënt te behandelen met doorzichtige Invisalign-aligners, zei Emmanuel Dumu het volgende: "Orthodontische behandeling is een proces dat tijd kost. Opgroeiende adolescenten gaan door verschillende fases in hun psychologische en sociale ontwikkeling. In de orthodontie zijn aligners een essentieel hulpmiddel, en het beste hulpmiddel om adolescenten te ondersteunen zonder hun levensstijl te veranderen. De mogelijkheid om klasse II en III elastieken te gebruiken, evenals wings, betekent dat 99% van de malocclusies die groei vereisen kunnen worden opgelost. Invisalign clear aligners zijn de eerste keuze in mijn praktijk, ongeacht de leeftijd van de patiënt."

Hij is ervan overtuigd dat hij dezelfde klinische resultaten kan bereiken met Invisalign clear aligners bij groeiende patiënten als met traditionele apparaten "De klinische resultaten zijn verrassend, ongeacht het type malocclusie. Het enige wat je hoeft te doen is de tiener motiveren en goed communiceren."

Emmanuel Dumu is van mening dat transparante aligners van Invisalign de beste behandelingsoptie zijn voor al uw patiënten (volwassen en jonger) en voor hemzelf als orthodontist. "Het Invisalign systeem is het beste systeem in ons therapeutisch arsenaal voor elke orthodontist die zijn praktijk wil ontwikkelen. Invisalign aligners bieden optimale klinische resultaten, workflow efficiëntie, patiëntervaring, tijdmanagement en digitalisering. Precies wat orthodontisten die het beter willen doen voor hun praktijk nodig hebben!"

Emmanuel Dumu heeft gekozen voor iTero scanner voor de digitalisering van zijn praktijk om zijn patiënten een goede ervaring geven. "Ik ga niet alle bekende voordelen van iTero opnoemen, maar ik wil vooral benoemen dat ik met iTero de patiënt kan laten zien wat er gebeurt, wat er aan het gebeuren is en wat er in hun mond zal gebeuren."

Loading...