Charlotte van Elst

"Sinds we patiënten zijn gaan behandelen met Invisalign clear aligners zijn de behandeltijden verkort. De gemiddelde behandeling is nu ongeveer 6 maanden korter dan voorheen."

Voor Charlotte Van Elst betekende Invisalign® behandelaar worden, dat ze een gevarieerd aanbod van behandelingsopties aan patiënten kan bieden, plus dat ze toegang heeft tot een bibliotheek met klinisch voorlichtingsmateriaal voor professionele ontwikkeling.

van elst image d
van elst image d

"De behandelingsmogelijkheden zijn eindeloos. Het is ook geruststellend aangezien er zoveel informatie beschikbaar is." Ze merkte ook een onmiddellijke positieve impact in haar praktijk toen ze de Invisalign behandeling introduceerde aan haar patiënten. "Sinds we patiënten zijn gaan behandelen met Invisalign aligners, zijn de behandeltijden korter geworden. De gemiddelde behandeling is ongeveer 6 maanden korter."

We zien ook kortere afspraken en minder spoedgevallen, waardoor meer tijd in de agenda vrijkomt en de stoeltijd efficiënter wordt. "Invisalign clear aligners spreken vaker het hele gezin aan. We zien ook dat ouders een behandeling starten omdat de behandeling met Invisalign zo goed en soepel ging met hun kinderen. Dit zagen we zelden bij de vaste apparaten."

Van Elst heeft het aantal tienergevallen dat haar praktijk behandelt verhoogd, en ook de efficiëntie van haar praktijk is verbeterd: alles met behulp van Invisalign behandelingen voor tieners. "We zagen een aanzienlijke groei van Invisalign tienerbehandelingen in de afgelopen paar jaar. Door Invisalign clear aligners te gebruiken bij tieners, heb ik mijn 'arsenaal' aan beugels verminderd. En dat maakt het praktijkbeheer eenvoudiger. We merken ook dat tieners er steeds meer de voordelen van inzien. Zo kunnen ze bijvoorbeeld alles blijven eten en heeft het geen invloed op het sporten."

Ten slotte waardeert Charlotte van Elst het kunnen samenwerken met collega's over de hele wereld, en het uitwisselen van technieken en ideeën bij de behandeling van zowel opgroeiende als volwassen patiënten. "Align geeft tandheelkundige professionals de kansen en ruimte om zich met voldoende ondersteuning te ontwikkelen. Dankzij de Invisalign-behandeling heb ik de kans gekregen om te presenteren in het vak en te groeien als behandelaar. De collega's die je zo ontmoet, wereldwijd, dat is een enorme verrijking."

Laat ook uw praktijk groeien met steun van een wereldwijde community van collega's.

Loading...