invis is
meer efficiëntie en groei van uw praktijk.

Geavanceerde digitale orthodontie bij elke stap van de behandeling.

Onze missie is transformeren van glimlachen en het veranderen van levens. Met uw expertise en onze geavanceerde technologie bezorgen we meer patiënten dan ooit een natuurlijke glimlach.
Deze twee doelen willen we met onze innovaties bereiken; het leveren van uitzonderlijke klinische resultaten en meer efficiëntie in de praktijken.

 • Uitzonderlijke klinische resultaten
  Met onze innovaties bereikt u uitzonderlijke klinische resultaten. De doeltreffende behandelplannen en voorspelbaarheid zullen uw verwachtingen van Invisalign® overstijgen.

 • Verbeterde efficiëntie en groei van uw praktijk
  Met de baanbrekende technologie verbeteren we de efficiëntie van uw praktijk. U bespaart tijd dankzij een ononderbroken workflow.
  Onze innovaties zorgen voor meer efficiëntie en dit resulteert weer in minder patiëntconsultaties, minder stoeltijd en een snellere voltooiing van de behandeling.

 • Samen naar een nieuw tijdperk
  Onze innovaties vullen uw kennis en vaardigheden aan. We stappen samen het tijdperk van digitale orthodontie in.

De innovaties

CBCT-integratie voor ClinCheck®-software

“Thanks to the integration of the CBCT to the ClinCheck Pro®, we can use tools such as occlusal plane management and 3D control, which will definitely allow us to deliver treatment plans which are more biologically friendly and much more accurate for our patients.”

Dr. Martín Pedernera, Orthodontist - Spanje

ClinCheck® Pro 6.0 live update van software voor 3D-Controls

“Live Update has been a great step forward according to my digital workflow because we can keep our concentration, our focus on the diagnosis of our patients and from the diagnosis develop the treatment plan.”

Dr Riccardo Capuozzo, Orthodontist - Italië

Mandibular Advancement

“In mijn voorkeursbehandeling gebruik ik de verbeterde precision wings voor Invisalign® met mandibular advancement, en ik ben blij dat we deze functie aan onze patiënten kunnen aanbieden.”

Dr. Barry Glaser, USA

hi

 

Invisalign® Practice App

De Invisalign® Practice App combineert belangrijke functies van de Invisalign® Doctor Site en Invisalign® Photo Uploader. Ook kunt u zien welke ClinCheck®-behandelplannen op uw goedkeuring wachten en maakt u makkelijk gebruik van Invisalign® Virtual Appointment en Smileview™.

Invisalign® Virtual Care AI1

Invisalign® Virtual Care AI is de enige oplossing die zowel door een behandelaar gecontroleerd is als door AI ondersteund wordt. Hiermee kunt u rekenen op geautomatiseerde beoordelingen over het verloop van de behandeling en geautomatiseerde meldingen.

ClinCheck® Pro
6.0 live update
van software
voor 3D-
Controls

Met de software-update van ClinCheck® worden goedkeuringen 82% sneller ingediend2. U kunt uw behandelplannen zelf wijzigen voor meer controle en patiënten sneller op weg helpen naar een mooie glimlach.

Visualisatie met CBCT-integratie

Dankzij de intuïtieve interface en geavanceerde 3D-modellen is de ClinCheck®-software met integratie van CBCT-scans een waardevolle innovatie voor de planning van aangepaste behandelingen. Deze omvatten diverse malocclusies, waaronder chirurgische en restauratieve cases en cases van tieners met geïmpacteerde of niet-geëxpandeerde elementen.

Invisalign® Outcome Simulator Pro

Creëer een realistische visualisatie van de toekomstige Invisalign®-glimlach van uw patiënt met deze communicatietool. De Invisalign® Outcome Simulator Pro stimuleert hiermee de acceptatie van Invisalign®-cases en is beschikbaar op scansystemen van de iTero™ Element Plus-serie.

Mandibular Advancement

De functie Mandibular Advancement met precision wings biedt een betrouwbare manier om Malocclusie klasse II te behandelen bij uw tienerpatiënten.
Profiteer van het snelst groeiende patiëntenbestand met Mandibular Advancement.

1 Invisalign Virtual Care AI is een softwarepakket met meerdere softwarefuncties die een naadloze en intelligente ervaring bieden op één platform.
Automatische meldingen (Virtual Care 3.0) binnen Virtual Care AI is een functie die beschikbaar is bij automatische beoordeling gebaseerd op Invisalign Virtual Care AI. Dit is geregistreerd als software voor een medisch apparaat.
Als er in dit document verwezen wordt naar de automatische meldingen met behulp van AI, dan gaat het over de softwarecomponent van medische apparaten Virtual Care 3.0.
2 Gebaseerd op de primaire orders van de Invisalign uitgebreide behandelingsoptie (N=50114 casussen) van behandelaars (N=165 ortho en tandartsen in NA, EMEA, APAC, LATAM) die deelnamen aan een beperkte marktrelease en alleen ClinCheck Live Update gebruikten voor 3D-bedieningselementen in vergelijking met degenen die alleen CAD-ontwerpers gebruikten voor hun ClinCheck-modificaties aan behandelplannen (van 1 juni 2021 tot 23 december 2021). De tijdsmeting loopt vanaf de eerste opening van het ClinCheck-plan door de behandelaar tot de definitieve goedkeuring van ClinCheck.
3 Vergeleken met eerdere Invisalign-aligners van eenlaags materiaal (EX30).
4 Gegevens beschikbaar bij Align Technology vanaf 29 juni 2018

Loading...