Verplaats uw praktijk naar de digitale wereld.

Het is tijd om uw praktijk te laten groeien door digitale oplossingen te gebruiken die een naadloze end-to-end ervaring bieden voor u en uw patiënten.

Behandel uw patiënten met Align's naadloze digitale workflow, van begin tot eind.

Vastleggen
Scannen
Plannen
Behandelen
Monitoren
Before and after treatment with Invisalign aligners
Before and after treatment with Invisalign aligners

VASTLEGGEN

Maak contact met consumenten nog voor ze patiënt worden en maak ze enthousiast over de Invisalign behandelingsopties nog voor ze uw praktijk binnenstappen.

My Invisalign Mobile app

Deze end-to-end digitale ervaring helpt patiënten om op de hoogte te blijven van de behandeling met een aligner tracker en meer.

Invisalign SmileView simulatie

Dit snelle en gemakkelijke hulpmiddel biedt een handige manier voor patiënten om te zien hoe hun glimlach eruit zou kunnen zien.

Invisalign Virtual Appointment 1

Virtuele afspraken bieden u een handige manier om vragen van patiënten te beantwoorden voordat ze voor een onderzoek komen.

Invisalign Provider With iTero System
Invisalign Provider With iTero System

SCANNEN

Geen analoge afdrukken meer! Gewoon scannen. Het vastleggen van patiëntengegevens is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Invisalign Photo Uploader

75% van de orthodontisten verkiest de kwaliteit van foto's met de Invisalign Photo Uploader 2 boven DSLR-camera's, wanneer ze Invisalign gevallen voor behandeling indienen.

iTero intraorale scanners en de Invisalign Outcome Simulator

Niet alleen zijn digitale afdrukken 59% sneller dan conventionele afdrukken 3, 60% van de patiënten die een Invisalign Outcome Simulator op de iTero scanner te zien kregen, startte een Invisalign behandeling.4

Invisalign smile Before and after
Invisalign smile Before and after

PLANNEN

Plan uw behandeling op uw eigen voorwaarden – altijd en overal.

ClinCheck Pro 6.0 software

Cloud-based behandelingsplanning op uw voorwaarden. Altijd en overal op Mac, PC en iPad.

ClinCheck “In-Face” Visualization tool

Hiermee kunt u een 3D-visualisatie van het gebit van uw patiënt zien in een afbeelding van hun gezicht, voor een betere planning van de behandeling en conversie van de patiënt.

Screen Shot 2020-05-29 at 10.13 1@2x
Screen Shot 2020-05-29 at 10.13 1@2x

BEHANDELEN

Met de verbeterde digitale hulpmiddelen voor behandelplanning kunnen u en uw patiënten zien hoe een nieuwe glimlach hun gezicht kan veranderen.

Invisalign systeem

Ontworpen met SmartTrack materiaal en SmartForce functies voor een nauwkeurigere controle van de tandbeweging. Bovendien optimaliseert de SmartStage technologie de progressie van de tandbewegingen, waardoor de voorspelbaarheid verbetert en ongewenste interferentie wordt verminderd.

Vivera retentiebeugels

U hebt hun glimlach getransformeerd met 's werelds meest geavanceerde clear aligner systeem. Met Vivera kunt u deze glimlach ook behouden.

VivieraRetainer 3@2x
VivieraRetainer 3@2x

MONITOREN

Maak gebruik van hulpmiddelen voor monitoring op afstand om contact te houden met uw patiënten en hen op de hoogte te houden.

Invisalign Virtual Care1

Patiënten willen nu, meer dan ooit, gemak. Met Invisalign Virtual Care1 kunt u virtueel in contact blijven met uw patiënten en de voortgang van hun behandeling op afstand volgen.

Het aanbod kan per land verschillen.

Werk samen met een wereldleider om meer glimlachen te veranderen.


getransformeerd5, waaronder 4.5 miljoen tieners

iTero Element scanners

bewezen nauwkeurigheid voor full-arch scan6

Technisch meest geavanceerd

clear aligner systeem in de wereld6

[EMEA] Going Digital > Featured Card

“Het aanbieden van Invisalign is een ultieme praktijkbouwer.”

 

Dr. Toussaint Crawford

Nog niet helemaal overtuigd? Lees dan verder.


Overbite DarkBG 1
Overbite DarkBG 1

Welke gevallen kunnen behandeld worden met het Invisalign systeem?

eyJwYXRoIjoiYWxpZ250ZWNoLTJcL2FjY291bnRzXC8wZlwvND
eyJwYXRoIjoiYWxpZ250ZWNoLTJcL2FjY291bnRzXC8wZlwvND

Relevant blijven in een digitale wereld

teen 1
teen 1

4.5 miljoenste tiener start Invisalign behandeling

1 Invisalign Virtual Appointment en Invisalign Virtual Care zijn beschikbaar gesteld in de context van de Covid-19 pandemie en de door de overheid opgelegde beperkingen van de mobiliteit van patiënten en sluitingen van praktijken om gezondheids- en veiligheidsredenen. Ze zijn ontworpen om Invisalign behandelaars in contact te brengen met hun patiënten en praktijken te ondersteunen bij het verzekeren van de continuïteit van de behandeling, maar niet om face-to-face afspraken en controles volledig te vervangen. Patiënten zullen naar de praktijk moeten komen zoals bepaald door hun arts. Voordat u Invisalign Virtual Appointment en Invisalign Virtual Care gebruikt, moet u controleren of de toepasselijke plaatselijke voorschriften en professionele gedragscode u toestaan om via dergelijke tools met patiënten te communiceren.

2 Enquête-respondenten die Invisalign getrainde orthodontisten zijn (N=27) werden gevraagd “Bij welke foto voelt u zich het meest gerust om deze bij Align in te dienen voor een Invisalign behandeling?" en kregen vier gerandomiseerde foto's naast elkaar gepresenteerd, als volgt: Invisalign Photo Uploader (IPU) met behulp van een iPhone XS Plus + Ring Flash; IPU met behulp van een iPhone XS Plus + Smart Phone Dental Light; IPU met behulp van een iPhone XS Plus; Canon EOS Rebel T5i DSLR-camera + Ring Flash. Gegevens beschikbaar bij Align Technology vanaf 3 december 2019.

3 Emir Yuzbasioglu, Hanefi Kurt1 Rana Turunc en Halenur Bilir. “Comparison of digital and conventional impression techniques: evaluation of patients’ perception, treatment comfort, effectiveness and clinical outcomes.” BMC Oral Health. Online gepubliceerd op 30 januari 2014. n = 24 in een onderzoek waarin polyether werd vergeleken met Cerac.

4 Op basis van een enquête met n=101 orthodontisten en tandartsen (uit de VS, Canada en VK, in juli 2018; tandartsen=60, ortho=41) die in het afgelopen jaar de Invisalign Outcome Simulator hebben gebruikt en de volgende vraag kregen: “Welk percentage van de patiënten die in de afgelopen 12 maanden de optie van een Invisalign behandeling kregen en bij wie u de Invisalign Outcome Simulator.

5 Gegevens beschikbaar bij Align Technology vanaf 30 september 2021.

6 Gebaseerd op een onderzoek onder 2.752 Invisalign behandelaars aan wie werd gevraagd in hoeverre ze het wel of niet eens waren met de volgende stelling: "Invisalign is 's werelds meest geavanceerde digitale systeem voor orthodontische behandelingen". De vraag werd gesteld aan behandelaars in de VS, Canada, het VK, Brazilië, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië, China, Japan, Australië en Nieuw-Zeeland. Gegevens beschikbaar bij Align Technology vanaf 10 juli 2020.

7 Nauwkeurigheid gedefinieerd als een combinatie van juistheid en precisie. Gebaseerd op de resultaten van 9 peer-reviewed artikelen van 2018 en 2019. Gegevens beschikbaar bij Align Technology vanaf 22 juli 2020.​

Loading...