Erkjan S. Timmer

Erkjan S. Timmer

Invisalign behandelaar

Maak kennis met je behandelaar

GDC number: 19024293202

Contact

TMOrthodontie 18 Herenstraat 2651 CB, Berkel en Rodenrijs, NL Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Callbalie@tmorthodontie.nl

Openingstijden

Maandag8:30 - 17:00
Dinsdag8:30 - 17:00
Woensdag8:30 - 17:00
Donderdag8:30 - 17:00
Vrijdag8:30 - 17:00
Zaterdaggesloten
Zondaggesloten

Biografie

Erkjan studeerde Tandheelkunde in Amsterdam, was zeventien jaar tandarts en sinds 1997 fulltime in de orthodontie werkzaam, heeft verder gestudeerd om uiteindelijk in 2003 de praktijk aan de Herenstraat, TMOrthodontie, te starten. Een begrip in de regio. Er zijn verschillende behandel methodes in de orthodontie beschikbaar, alleen met ervaring is het mogelijk om de beste behandel methode voor de patiënt te kiezen. Erkjan heeft over de jaren meer dan 10000 patiënten een mooi en recht gebit gegeven. Zijn deskundigheid is ook voor u beschikbaar en alle leeftijden zijn welkom bij TMOrthodontie. Het motto van TMO is dan ook ”Experience makes the difference"

Voorlichting

Teacher Orthodontic Biomechanics

Organisaties

VTvO
Biomede
OK Register: Kwaliteitsregister Orthodontische Vereniging van Algemene Practici
KRT: Kwaliteitsregister Tandartsen
KNMT

Geaccepteerde betalingen

Contant
Financiering in de praktijk

Verzekering geaccepteerd

Veel kosten worden vergoed. Het is verstandig de dekking van de aanvullende verzekering van uw zorgverzekeraar goed te bekijken, aangezien orthodontie alleen vergoed wordt vanuit de aanvullende verzekering. Bij het eerste consult geven we een globaal inzicht in de kosten. Wij leggen dan uit waar deze kosten uit bestaan. Tijdens het bespreken van het behandelplan ontvangt u een gedetailleerde kostenbegroting.
Loading...