invis is staat voor meer uitgebreide mogelijkheden

Uw rol is essentieel voor de mondgezondheid van uw patiënten op de lange termijn. Dat houdt in dat we rekening houden met problemen in de hele mond, waaronder een malocclusie. Zowel restauratieve als orthodontische resultaten kunnen worden verbeterd met een geïntegreerde Invisalign behandeling. In feite gebruikt 96% van de ondervraagde tandartsen Invisalign behandeling als een pre-restauratieve techniek.1

Lees de Best Practice Statement hieronder voor meer informatie over het integreren van aligners in uw behandelplannen.

Evoluerende tandheelkunde: een iTero scan met een Invisalign behandeling

Steeds meer tandartsen kiezen Align Technology als hun onmisbare partner, gebruiken uitlijning als onderdeel van hun uitgebreide behandelplannen en zien de voordelen. Van verbeterde parodontale/gingivale gezondheid2 tot bewezen voorspelbare resultaten,3 allemaal door gebruik te maken van een gemakkelijke, comfortabele oplossing voor patiënten.

Bekijk onze video's hieronder om te zien hoe tandartsen aligners integreren als onderdeel van hun behandelplannen voor een gestroomlijnde ervaring voor de patiënt.

"Er is een nauw verband tussen malocclusie en tandhygiëne... Wij hebben de verantwoordelijkheid om onze patiënten het best mogelijke behandelingsplan aan te bieden, zonder vooringenomenheid... vanuit het oogpunt van kennis van de professional."

Dr. Gianluca Plotino, Italië

"Tandheelkundige gezondheid en esthetiek gaan hand in hand. Als we esthetische tanden hebben, hebben ze normaal gesproken een perfecte functie, en als we ons alleen op de functie richten, krijgen we [normaal gesproken] perfect esthetische resultaten."

Dr. Mark Sebastien, Duitsland

"Wat ik zo goed vind aan [Invisalign behandeling] is dat je tanden kunt vooraf uitlijnen voordat je enige vorm van restauratief werk doet...Je biedt een betere basis voor mondgezondheid."

Dr. Nimmi Holstein, Denemarken

"Ik vind dat het de verantwoordelijkheid van de tandarts is om een diagnose te stellen en te zien wat er allemaal in de mond van een patiënt gebeurt... en wat de gevolgen kunnen zijn van niet-behandeling of niet-ingrijpen."

Dr. Elaine Halley, VK

1. Pacheco-Pereira C,BrandelliJ, Flores-Mir C. Patient satisfaction and quality of life changes afterInvisalign treatment.Am J OrthodDentofacial Orthop. Juni 2018;153(6):834-41.

2. Patients treated with de Clear aligners van Invisalign have better periodontal/gingival health than patients treated with fixed appliances.AzaripourAet al. Braces versus Invisalign: gingival parameters and patient satisfaction during treatment: a cross-sectional study.BMC OralHealth. 2015:15-60.

3. Wheeler et al. Effect of aligner material on orthodontic tooth movement. Journal ofAligner Orthodontics, 2017.1(1): 21-27.

4 Gebaseerd op een enquête onder n=106 Europese Invisalign behandelaars die geclassificeerd zijn als indieners van 10 of meer Invisalign cases in de afgelopen 12 maanden [januari 2019-december 2019]. Deze tandartsen werd gevraagd aan te geven of zij "de voorkeur geven aan het gebruik van de Clear aligners van Invisalign therapie als een pre-restauratieve techniek voor de hieronder vermelde procedures boven het prepareren van de tanden (snijden, schaven)" met tandheelkundige implantaten, fineer, kronen, bruggen of composieten. Inclusief Invisalign behandelaars van tandheelkundige diensten in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië, Scandinavië (Zweden, Finland, Noorwegen, Denemarken). Gegevens beschikbaar bij Align Technology vanaf 6 augustus 2020.

Loading...